Echipă energică, entuziastă și oricând alături de tine

Am ales cu mare atenție o gamă diversă de produse, pe care o oferim la prețuri corecte. Diversitatea produselor noastre, alături de profesionalismul serviciilor asigurate, sunt garantul parteneriatelor dezvoltate cu clienții nostri.

În portofoliul nostru vei descoperi produsele unor branduri cunoscute precum Flex, Deca, Wacker Neuson, DeWalt, Keil, Sonnenflex, dar si brandurile proprii Greenfield, Wasserkonig, Airmaster, Arges, Tehnoweld sau Technik.

Greenfield este brandul nostru, care și-a făcut loc pe piața echipamentelor de grădină din România, inclusiv datorită raportului corect între calitate și preț. Acest brand a fost dezvoltat pentru a demonstra consumatorilor că o calitate bună nu trebuie să fie neapărat scumpă. Calitatea poate fi obținută și la prețuri mici.

Pentru utilizatorii cei care doresc să îngrijeasca grădinile, peluzele, curțile, fără să polueze fonic sau chimic mediul inconjurător, acum avem soluția perfectă: echipamentele de grădină cu acumulatori cunoscute sub brandul EGO.

Experiența de peste 20 de ani în domeniul vânzărilor de scule electrice, a mașinilor, echipamentelor și uneltelor de mână, precum și preocuparea permanentă de a raspunde exigențelor din ce in ce mai ridicate ale clienților noștri, au contribuit la apariția brandului propriu de scule electrice, Arges. Cu Arges poți fi propriul meșter al casei tale. 

Sistemul nostru de valori este bazat pe integritate, profesionalism, inovație, dinamism, performanță și creativitate. Misiunea noastră este să promovăm și să inspirăm alegeri, să creăm oferte la prețuri corecte și să satisfacem cerințele tuturor utilizatorilor care caută performanță. 

Distribuția și promovarea sunt concepute astfel încat să se adapteze rapid cerințelor tot mai diverse ale clienților noștri. Produsele noastre sunt disponibile exclusiv prin distribuitorii autorizați.

Suntem gata să te ajutăm cu informații tehnice sau comerciale, oricând vei avea nevoie, prin rețeaua noastră de distribuție și service situată aproape de tine! 

Sună-ne sau transmite-ne un email și vom răspunde imediat, acordându-ți suportul de care ai nevoie.

Explorează site-ul nostru, găsește noile branduri pe care le reprezentăm, inspirăte-te și alege.

Din dorința de a fi cât mai aproape de utilizatorii produselor noastre, suntem preocupați să dezvoltăm parteneriate locale durabile. Contacteaza-ne dacă dorești să îți dezvolți afacerea.

Echipa G360

[profiler]
Memory usage: real: 14155776, emalloc: 13967728
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem