Termeni si conditii

Acest site www.G360.ro este proprietatea PARTENER SRL

Sediul social:
600281, Bacău, Calea Moinești Nr.34, pavilion administrativ, et. 3
Tel: 0243 517860
Cod Unic de Inregistrare: 9026390, atribut fiscal R
Nr. de înregistrare la Registrul Comertului: J04/1456/1996
Capital social: 1.119.940 RON

Inregistrat in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 18061

 

Și este gestionat/ coordonat de catre:

Divizia G360 a PARTENER SRL, denumita in continuare G360

075100, Otopeni/ Ilfov,  Calea Bucurestilor Nr.64, bl.C1-3
Tel: 0374 477220
Email: office@G360.ro

Orice persoana adulta poate decide in mod liber vizitarea site-ului, in mod corespunzator legislatiei romane in vigoare, in mod gratuit, in vederea obtinerii de informatii generale despre produsele comercializate in Romania, distribuitorii autorizati, etc.

Acest site are scop strict de promovare.

Vizitatorul accepta ca folosirea Site-ului se face in totalitate pe propriul risc si ca toate produsele, continutul si paginile de internet sunt prezentate cu titlul informativ si exemplificativ, fara nicio promisiune sau garantie de nici un fel.
Produsele nu se pot comercializa pe Site, iar prezentarea pe Site nu este pentru comercializare directa catre clientul final.
Informatia prezentata pe acest site poate contine erori de continut, procesare sau modificari ulterioare ale producatorilor, pozele produselor pot sa difere de aspectul real al acestora, fapt pentru care G360 nu poate fi facuta raspunzatoare de pagube directe, indirecte, consecinte sau pagube speciale care apar din folosirea Site-ului sau posibilitatea de folosire a Site-ului.

G360 nu este responsabila in niciun fel pentru actiunile utilizatorilor sau tertelor parti si nu va fi raspunzatoare pentru nici un continut utilizat, transmis, incarcat, descarcat, afisat sau creat de catre alti utilizatori sau terte parti.
Pentru informatii suplimentare despre orice produs prezentat in acest site si suport la vanzare prin consilierea in vederea alegerii modelului cel mai pretabil necesitatilor dvs., va rugam sa contactati cel mai apropiat distribuitor autorizat G360 (informatie disponibila la sectiunea Distributie).

G360 isi rezerva dreptul de a completa, adauga, schimba sau sterge orice informatie disponibila pe site precum si termenii si conditiile de utilizare si/sau sa schimbe, suspende, restrictioneze partial/total vizitarea site-ului oricand, cu sau fara motiv si cu sau fara notificare prealabila. 
G360 nu va fi raspunzatoare de orice plangere facuta de o terta persoana datorita utilizarii site-ului si internetului cu privire la eventuale pierderi, costuri, daune, obligatii, etc. datorate incalcarii sau neobservarii de catre utilizator a acestor termini si conditii.

Orice cost referitor la folosirea serviciilor de telecomunicatii datorat utilizarii site-ului va fi suportat de catre utilizator.
Orice legaturi catre pagini de internet ale unor terte parti sunt oferite vizitatorului ca un avantaj, dar G360 nu detine niciun control asupra site-urilor de acest fel, nu este responsabila pentru disponibilitatea acestor site-uri externe si nu sprijina si nu este responsabila pentru continutul lor, reclama, produsele, sau alte materiale de pe sau disponibile pe astfel de site-uri.

Vizitarea altor pagini de internet de care utilizator se face pe proprie raspundere si în conformitate cu termenii si conditiile existente pe respectivele pagini de internet. 
Intregul continut al site-ului, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date este proprietatea S.C. PARTENER S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.G360.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Denumirile GREENFIELD, POWERPLUS X, POWERPLUS XQ, KREATOR sunt marci inregistrate protejate conform reglementarilor legale in vigoare.
Vizitatorul este de acord ca orice litigiu legat de acest site este guvernat exclusiv de legea romana. Eventualele litigii aparute intre G360 si Vizitator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bacau.

Accesarea site-ului din afara teritoriului Romaniei se face excusiv pe riscul vizitatorului care este responsabil de respectarea reglementarilor teritoriului in care se afla.
Pentru orice comentarii, sugestii, etc. referitoare la  acest site va rugam sa contactati office@G360.ro

[profiler]
Memory usage: real: 14155776, emalloc: 13982504
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem