Greenfield

Greenfield a aparut in anul 2008, facandu-si cu usurinta loc pe piata din Romania, raportul calitate/pret al produselor fiind unul corect. Produsele Greenfield au fost selectate si testate riguros, pentru a satisfice exigentele tuturor utilizatorilor care cauta produse puternice si fiabile pentru utilizare casnica.
Greenfield a fost creat inclusiv pentru a demonstra clientilor ca o calitate buna nu este neaparat scumpa si poate fi livrata la preturi rezonabile.

Generatoarele de curent si sudura, portabile, cu motoare pe benzina, si stationare, sau cu motoare diesel, definesc standardele de calitate pentru produse profesionale, cu utilizare ocazionala.
Masinile de tuns gazon, motocoasele, motofierastraiele, forezele de pamant si accesoriile acestor echipamente, au fost selectate si testate riguros pentru a satisface exigentele utilizatorilor casnici, care cauta echipamente eficiente si fiabile.
Gama de masini de spalat sub presiune se potriveste uzului casnic pentru curatarea automobilului sau aleilor din curti, fiind utile in orice activitate de curatare. Cu masinile de spalat cu presiune eficiente, lucrarile de curatenie se vor face cu mai putin efort.
Fie ca alegi un generator, un aparat de spalat cu presiune sau o masina de tuns gazon, fiecare produs este special conceput pentru a satisface cerintele oricarui utilizator.
Echipamentele Greenfield sunt asadar, ideale pentru toate tipurile de lucrari pe santier, in atelier, in curte sau gradina, in orice anotimp.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-60 din 108

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-60 din 108

Pagina
produse/pagină