Telwin

De 55 de ani, TELWIN este unul dintre liderii mondiali in productia si furnizarea de aparate de sudura, echipamente de taiere, startere si incarcatoare de baterii, accesorii, consumabile si echipamente de protectie.

Initial compania TELITALIA a produs echipamente electrice si transformatoare. In 1966 a expus la Milano primul transformator de sudura Futura, iar in 1982 primul aparat de sudura cu sarma cu flux continuu in mediu de gaz protector, Mini Max.
Globalizarea operatiunilor companiei a condus catre schimbarea, in 1982, a denumirii initiale in TELWIN – TELITALIA Welding International.
Telwin inseamna "arta in sudura", inovatie si solutii tehnologice avansate, dedicate imbunatatirii productivitatii, optimizarii timpilor de interventie, minimizarii costurilor operative si garantia performantei
Compania este prezenta pe toate cele 5 continente, in peste 100 de tari cu o gama de produse care vizeaza toate domeniile de activitate de productie, de la automobile la industrie, de la sectorul constructiilor pana la santierele navale si reprezinta solutii avansate si inovatoare din punct de vedere tehnologic.
Telwin, o companie ultra-moderna, numita, nu intamplator si "Casa sudurii", se diferentiaza prin fabrici moderne, linii robotizate, prelucrari automatizate, dezvoltare specializata, laboratoare si zone de testare ultra-moderne.
Acolo unde este nevoie de sudura, vei gasi Telwin! Cu o gama variata de produse, dedicate multiplelor domenii de activitate, cu solutii tehnologice functionale, de incredere si sigure, Telwin raspunde celor mai variate aplicatii in domeniul sudurii.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-60 din 984

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-60 din 984

Pagina
produse/pagină