Flex

Infiintata in 1922, compania germana FLEX a produs si comercializat primul polizor unghiular cu motor electric si arbore flexibil. Astazi, dupa 90 de ani de la aparitie, numele FLEX a devenit sinonim cu polizorul unghiular, iar gama de scule electrice s-a diversificat de la masini de gaurit si insurubat la ciocane rotopercutoare si aspiratoare.
Utilizand in continuare aceeasi abordare de baza, FLEX continua dezvoltarea portofoliului de produse la cele mai mari standarde de performanta si calitate. Puterea motorului a crescut, dar motoarele au devenit mai mici. Produsele FLEX se caracterizeaza prin calitate ridicata, durata de viata mare si sunt destinate in special profesionistilor. FLEX a dezvoltat produse perfect adaptate nevoilor si cerintelor utilizatorilor: putere si functionalitate, durata de viata ridicata, design ergonomic si siguranta.
In ceea ce priveste tehnica de slefuire, FLEX a  introdus in Europa primul slefuitor Giraffe®, in 1997, usurand astfel munca zugravilor, a specialistilor in tencuieli sau gips-carton.
Cu ajutorul sculelor electrice specializate si a accesoriilor potrivite precum  hartiile abrazive pentru masinile de slefuit, accesoriile si substantele pentru lustruit, FLEX reprezinta solutia ideala pentru a obtine rezultate excelente.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-60 din 1296

Pagina
produse/pagină
    • 3 ani garantie
    Polizor drept Flex DGE 8-32, 800 W, 10600 - 32000 rpm

Produsele 1-60 din 1296

Pagina
produse/pagină