Despre noi

Meniu pagini

G360 este Divizia de distributie a companiei Partener SRL.

Activam pe piata de profil din anul 1996 si avem ca principal domeniu de activitate comercializarea de pompe de apa si hidrofoare, echipamente pentru parcuri si gradini, tehnica de sudura, generatoare de curent, compresoare de aer, spalatoare cu apa sub presiune, scule electrice, scule de mana, precum si o gama completa de accesorii si consumabile pentru toate aceste masini.

Calitatea produselor si serviciilor, alaturi de capacitatea de adaptare continua la evolutia pietei, ne-au ajutat sa devenim unul dintre principalii furnizori de scule electrice, utilaje si echipamente din Romania, un partener de incredere, statornic si puternic.

Echipa de profesionisti, oricand alaturi de tine

Valorile fundamentale care ne ghideaza activitatea sunt bazate pe corectitudine, integritate, profesionalism, inovatie, dinamism, performanta, continuitate si confidentialitate.
Misiunea noastra este sa promovam si sa inspiram alegeri, sa cream oferte la preturi corecte si sa satisfacem cerintele tuturor utilizatorilor care cauta performanta.

Diversitatea produselor noastre, alaturi de profesionalismul serviciilor asigurate sunt garantul parteneriatelor dezvoltate cu clientii nostri. Tehnica de lucru pe care o propunem este furnizata de producatori consacrati, a caror experienta reprezinta, nu doar garantia calitatii produselor, ci garantia succesului proiectelor tuturor utilizatorilor.

In portofoliul nostru vei descoperi produsele unor branduri cunoscute precum Flex, Fini, DeWalt, Keil, Pramac, Sonnenflex, Bohler, Telwin, Wolfcraft dar si brandurile proprii Greenfield, Wasserkonig, Airmaster, Tehnoweld sau Technik.

Scule electrice si accesorii – Flex, DeWalt, Stanley

● Accesorii scule electrice – Sonnenflex, Keil, Technik, Wolfcraft

● Echipamente pentru parcuri si gradini – Greenfield, Divinol, Dewalt

● Pompe de apa si hidrofoare – Wasserkonig, Italtecnica, Aquasystem

● Aer comprimat – Airmaster, Fini, OMG

Generatoare – Greenfield, Pramac

● Aparate de sudura si materiale de adaos – Tehnoweld, Telwin, Bohler

● Aparate de spalat cu presiune – Greenfield, Dewalt

● Unelte de mana – Wolfcraft, Stanley

Branduri proprii distribuite prin reteaua G360:

Wasserkonig – din 2003 – este brandul romanesc de echipamente pentru alimentarea cu apa a gospodariilor, pentru irigatii, pentru transportul lichidelor in instalatii industriale si pentru evacuarea apei, cu un portofoliu de aproximativ 100 de pompe de apa, hidrofoare si motopompe destinate celor mai diverse aplicatii, care se disting printr-un design unic, care garanteaza performante hidraulice superioare, avand o garantie de pana la 5 ani.

   

Greenfield – din 2008 – si-a facut cu usurinta loc pe piata din Romania, raportul calitate/pret al produselor fiind unul corect. Produsele Greenfield au fost testate riguros, pentru a satisface exigentele tuturor utilizatorilor care cauta produse puternice si fiabile pentru utilizare casnica, demonstrand ca o calitate buna nu este neaparat scumpa si poate fi livrata la preturi rezonabile.

● echipamente de gradina – masini de tuns gazon, motocoase, drujbe, atomizoare, motoburghie
● generatoare de curent si sudura, portabile si stationare
● masini de spalat cu apa sub presiune
● accesorii si consumabile pentru toate categoriile de masini de mai sus

Airmaster – din 2005 – o gama variata de compresoare coaxiale si compresoare cu piston cu puteri intre 2 CP si 10 CP si debit de aer de la 200 l/ min pana la 1200 l/ min. Un foarte bun raport calitate/pret le face atractive pentru service-urile auto, ateliere si unitati de productie in care aerul comprimat este folosit zilnic in procese de lucru secundare.

Tehnoweld – din 2008 – invertoare si aparate de aparate de sudura MMA si MIG-MAG, redresoare auto si roboti de pornire, precum si accesorii si consumabile. Tehnoweld este recunoscut de catre utilizatori atat pentru operarea facila si sigura, cat si pentru durata de viata indelungata.

Technik – din 2008 - accesorii scule electrice:

● discuri abrazive pentru polizare si debitare
● discuri diamantate pentru beton si asfalt
● burghie SDS-Plus pentru beton

Service

Asiguram reparatiile in service pentru toate produsele comercializate, precum si operatiile de intretinere periodica, atat in perioada de garantie cat si dupa expirarea perioadei de garantie.

service Partener  service Partener  service Partener

Logistica

Dispunem de sprijinul unei echipe logistice foarte bine pusa la punct. Pentru produsele aflate in stoc curent dispunem de spatii de depozitare moderne care pot gestiona pana la 4500 europaleti de marfa, aproximativ volumul din 140 de tiruri.
Livram oriunde pe teritoriul Romaniei, in conditii de siguranta a marfii, paletizat sau prin firmele de curierat.

logistica Partener  logistica Partener  logistica Partener

Distributia si promovarea sunt concepute astfel incat sa se adapteze rapid cerintelor tot mai diverse ale clientilor nostri. Produsele noastre sunt disponibile prin reteaua de distribuitori autorizati.
Suntem gata sa te ajutam cu informatii tehnice sau comerciale, oricand vei avea nevoie, cu ajutorul echipei de vanzari si servicesituata aproape de tine! 

Din dorinta de a fi cat mai aproape de utilizatorii produselor noastre, suntem preocupati sa dezvoltam parteneriate locale durabile. 

Exploreaza site-ul nostru, gaseste produsele si brandurile pe care le reprezentam, inspira-te si alege.

 

Echipa G360