Wolfcraft

Wolfcraft GmbH este o companie infiintata in 1949 de catre Robert Wolff, care este considerata printre fondatoarele segmentului de bricolaj din Germania. Acesta activeaza ca producator si furnizor de unelte si accesorii pentru masini electrice.

Cu cei 630 de angajati in cele 50 tari, Wolfcraft a primit mai multe premii pentru produsele sale, printre care si premiul “ Red dot design award” pentru produsele “ menghina de mana cu o singura prindere” si “ Quickfix”.
In prezent Wolfcraft detine in portofoliul sau in jur de 3.000 de articole. In categoria „accesorii pentru unelte electrice” se numara panze pentru ferastraul pendular, polizorul unghiular si ferastraul circular, biti, burghie, carote, zencuitoare, freze si pile.
In categoria „unelte de mana” gasiti produse inovatoare, realizate in fabrica Wolfcraft, precum menghina de mana, distantiere care ajuta la montarea usilor,  surubelnite, slefuitoare manuale si diferite echere reglabile.
Alte produse care completeaza sortimentul sunt bancurile de lucru pentru unelte electrice, mese de lucru, carucioare de transport, si alte ghidaje sau unelte pentru proiectele pe care le-ati putea avea pe langa casa sau in atelier. Uneltele produse in cele doua fabrici proprii din Slovacia si Germania realizeaza o cifra de afaceri de 50% din total. 

Categoria „proiecte” este una dintre categoriile pe care compania a pus accent in ultimii ani si unde s-au dezvoltat, impreuna cu utilizatorii, produse, solutii la problemele intalnite in diferite lucrari. Gasiti aici proiecte precum „montarea parchetului laminat”, „prelucrarea placilor de rigps”, „montarea usilor”, „renovarea scarilor de lemn”, „prelucrarea lemnului de foc” sau „aplicarea gresiei”.

In ultimii 70 de ani, Wolfcraft GmbH s-a consacrat cu mult succes ca motor al inovatiei in domeniul uneltelor si accesoriilor pentru scule electrice. Metodele si tehnologiile au fost ajustate constant la cerintele pietei dinamice, intotdeauna cu scopul ca fiecare produs oferit sa fie cel mai bun din clasa sa.
In 2010 si 2014, Wolfcraft a fost mentionat in studiile efectuate de Institutul Für Freizeitwirtschaft (Institutul de Studii pentru Timpul Liber) drept cel mai cunoscut brand de bricolaj pentru instrumente de mana.                 
In 2017 Wolfcraft GmbH a castigat German Brand Award la categoria „Gradinarit si instrumente”, competitie organizata de Institutul German de Marca si Consiliul German de Proiectare, care  descopera, prezinta si recompenseaza branduri unice si producatori de branduri.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-60 din 2168

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-60 din 2168

Pagina
produse/pagină