Polizoare de banc si cu banda

Polizoarele de banc si cu banda sunt utile in ascutirea componentelor metalice ale sculelor taietoare din magazia ta. Prevazute cu discuri speciale pentru slefuirea uscata sau umeda, fina sau grosiera, polizoarele de banc sunt dotate cu motoare ce garanteaza puterea necesara pentru realizarea acestor sarcini.
Aceste scule electrice prezinta o durata de viata indelungata, dar si un nivel de zgomot si vibratii (produse in timpul utilizarii) reduse, datorita echiparii acestora cu tampoane de cauciuc eficiente si a fixarii cu suruburi pe bancul de lucru.
Polizoarele de banc asigura o protectie sporita utilizatorului, fiind dotate cu ecrane pentru blocarea reziduurilor desprinse in timpul prelucrarii materialelor.

Puterea motorului

Operatiunile de ascutire, polizare sau slefuire  efectuate cu polizoarele de banc nu necesita aplicarea unei presiuni foarte mari asupra piesei prelucrate, astfel incat un polizor echipat cu un motor avand o putere cuprinsa intre 250 si 600 W este suficient pentru majoritatea operatiilor care se pot executa cu aceasta unealta.

Dimensiunea discului

Polizoarele de banc de la masif.ro sunt echipate cu discuri-piatra de polizare cu diametrul de 150 sau 200 mm.

Turatia

Un criteriu foarte  important de care sa tii cont in alegerea unui polizor eficient in activitatea ta este numarul de rotatii pe minut (RPM) al polizorului sau turatia.
Turatia se alege in legatura directa cu operatiunea de prelucrare executata: polizare, slefuire sau lustruire.

Vezi mai multe › Mai putine ›

2 Produse

produse/pagină

2 Produse

produse/pagină